KPN opzeggen bij overlijden

KPN maakt het vrij eenvoudig om bij overlijden het abonnement stop te zetten of over te nemen. Er zijn echter vaak meer diensten en instanties waar het overlijden bij gemeld moet worden, wat bij elkaar toch een flinke klus wordt. En dat is nog maar één onderdeel van het afhandelen van de nalatenschap. Doe je dit als nabestaande zelf, wat prima mogelijk is, dan komt er nog de financiële afhandeling, het bepalen van de verdeling en het berekenen van de erfbelasting bij. Ondertussen communiceer je met bedrijven, instanties en andere nabestaanden. Al deze zaken regel je nu eenvoudig met Doehetzelf Nalatenschap. KPN opzeggen bij overlijden, boedelbeschrijvingen, correspondentie; het platform biedt gemak en overzicht voor jou en de andere nabestaanden, zodat jullie eerder aan het rouwproces toekomen.

 

Hoe zeg je KPN op bij overlijden?

KPN opzeggen bij overlijden met Doehetzelf Nalatenschap is heel eenvoudig. Na het invullen van de benodigde gegevens (persoonsgegevens, overlijdensdatum e.d.), kan je met een druk op de knop het overlijden melden bij KPN en vele andere instanties. Onze groeiende database bevat meer dan 3400 organisaties, die je met één klik een automatisch opgestelde mail stuurt. De correspondentie blijft beschikbaar binnen het platform, zodat je alles rondom het opzeggen van KPN bij overlijden kunt inzien.

Wat moet je nog meer opzeggen bij overlijden?

Wat moet je als nabestaande allemaal opzeggen bij overlijden? Naast KPN zal de overledene meer abonnementen, lidmaatschappen en donaties op zijn of haar naam hebben. Een manier om dit te achterhalen, is te kijken naar periodieke afschrijvingen van bankrekeningen, creditcards en Paypal-accounts. Denk ook aan het melden van overlijden bij banken, verzekeraars en de hypotheekverstrekker of woningcorporatie. Dit alles regel je eenvoudig met Doehetzelf Nalatenschap. Deze nieuwe dienst is meer dan een opzegservice; dit is een complete tool om zelf eenvoudig de nalatenschap af te wikkelen.

Nieuwe tool om zelf de nalatenschap af te handelen

KPN opzeggen bij overlijden; als het daarbij bleef, was het afwikkelen van de nalatenschap zo gedaan. Max Leffring, oprichter van Doehetzelf Nalatenschap, weet uit ervaring dat er veel meer bij komt kijken. Met zijn bedrijven i-executeur en NabestaandenZorg heeft hij al menig nalatenschap afgewikkeld of helpen afwikkelen. Wat hij ook weet uit ervaring, is dat nabestaanden de erfenis vaak prima zelf kunnen afhandelen. Het ontbrak alleen nog aan het juiste systeem om dit eenvoudig te kunnen doen. Daarom ontwikkelde hij Doehetzelf Nalatenschap, de nieuwe tool om zelf eenvoudig de nalatenschap af te handelen.

De voordelen van Doehetzelf Nalatenschap

Doehetzelf Nalatenschap maakt het afwikkelen van een nalatenschap heel gemakkelijk. De tool biedt een overzichtelijk dossier en stapsgewijze instructies, zodat je precies weet wat je moet doen. Het opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen bij overlijden, zoals bij KPN, is hiermee zo gedaan. Bovendien kun je de omvang van de nalatenschap bepalen en deze eenvoudig verdelen met de andere erfgenamen.

Dit zijn in het kort de voordelen van onze unieke tool:

  • Overzichtelijk dashboard, toegankelijk voor alle betrokkenen;
  • Gebruiksvriendelijke interface die je stap voor stap begeleidt bij het regelen van alle administratieve taken;
  • Meer dan 3400 organisaties, waarbij je met een druk op de knop het overlijden kan melden;
  • Eenvoudig de omvang van de nalatenschap bepalen en deze verdelen met de andere erfgenamen;
  • Moeiteloos de erfbelasting per erfgenaam berekenen.

KPN opzeggen bij overlijden, boedelbeschrijving en erfbelasting, de gehele financiële afwikkeling; alles kan voortaan met één tool.

KPN opzeggen met Doehetzelf Nalatenschap

De weg van ‘account aanmaken’ naar het opzeggen van KPN bij overlijden is kort en eenvoudig. Je hebt niet te maken met ingewikkelde abonnementsvormen, maar krijgt voor een gunstig tarief per nalatenschap toegang tot alle functionaliteiten. Bovendien kan je mede-erfgenamen toegang geven tot tool, zodat zij mee kunnen kijken en de transparantie gewaarborgd blijft. Lees meer over het gebruiken van Doehetzelf Nalatenschap bij Hoe werkt het?

Je hebt met Doehetzelf Nalatenschap een tool in handen om de gehele nalatenschap snel en efficiënt af te wikkelen, veelal zonder notaris of een externe deskundige. Zo komen jij en je naasten eerder aan het rouwproces toe. Neem contact met ons op als je een vraag over onze tool hebt of juist op zoek bent naar een specialist om de nalatenschap af te wikkelen.

Hoe werkt het?

Onze tool is gemaakt om zelf gemakkelijk en eenvoudig een nalatenschap af te wikkelen. Maar wat kun je dan precies regelen? We leggen het hier graag aan je uit. In de tool kom je een aantal bouwstenen tegen. Als je deze allemaal doorloopt, zul je de nalatenschap altijd succesvol afwikkelen. Bekijk hiernaast de korte uitlegvideo.

Over Doehetzelf Nalatenschap

Doehetzelf Nalatenschap is ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het afwikkelen van nalatenschappen. We begrijpen dat nabestaanden vaak zelf de zaken willen en kunnen afhandelen. Oprichter Max Leffring heeft met zijn expertise en gedreven team een unieke tool ontwikkeld die overzicht en gemak brengt voor alle nabestaanden. Bij Doehetzelf Nalatenschap streven we ernaar om de afwikkeling van nalatenschappen eenvoudiger te maken, zodat je op je eigen tempo en zonder tussenkomst van derden de nalatenschap kunt regelen.

Zelf de nalatenschap afwikkelen: meld je aan

Met Doehetzelf Nalatenschap hoef je je geen zorgen te maken over het opzeggen van abonnementen en diensten zoals Ziggo na een overlijden. Maak eenmalig een account aan op Doehetzelfnalatenschap.nl en log in. Je hebt nu een tool in handen om de gehele nalatenschap snel en efficiënt af te wikkelen, veelal zonder notaris of een externe deskundige. Zo komen jij en je naasten eerder aan het rouwproces toe. 

Wil je meer weten, breng dan een bezoek aan onze kennisbank. Hier vind je vragen en antwoorden over de tool van Doehetzelf Nalatenschap, het achterhalen van een testament, wanneer een notaris nodig is en meer.

Zoek je een specialist?

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen en ondersteunen bij het afwikkelen van de nalatenschap? Bijvoorbeeld omdat er lastige zaken spelen of omdat de verhoudingen verstoord zijn? Kijk dan ook eens op de website van i-executeur.

Met een complexe nalatenschap zet je de i-executeur specialist in zijn kracht. Deze is thuis in het erfrecht en kan je advies geven over het afwikkelen van de nalatenschap, dan wel de afwikkeling volledig voor je verzorgen. 

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over onze werkwijze of onze tool? Op zoek naar praktische informatie over bijvoorbeeld het achterhalen van een testament of wanneer een notaris nodig is? 

In de uitgebreide kennisbank vind je het antwoord op al je vragen.

Zowel individuele personen als organisaties, zoals goede doelen, kunnen worden ingevoerd als erfgenamen en/of ontvangers van een legaat.

Jazeker, ook deze erfgenamen of verkrijgers van een legaat kun je als begunstigde invoeren.

Na het inloggen worden de nalatenschappen getoond waar je toegang toe is verschaft. Hieraan zit geen limiet.

Maak een account en regel zelf de nalatenschap