Tarieven

Eén voordelig tarief, alle functionaliteiten en voordelen. Wat kost het zelf afhandelen van de nalatenschap met Doehetzelf Nalatenschap?

Regel het direct bij leven

Abonnement

Aanmaken en inrichten, eenmalig

€ 275,-

Daarna betaal je

€ 25,- per jaar.

Het abonnement stopt meteen bij het aangeven van het overlijden. Je nabestaanden kunnen vervolgens kosteloos de nalatenschap afwikkelen.

Er kunnen te allen tijde wijzigingen worden aangebracht. Doe daarom regelmatig een check-up om te controleren of alle informatie nog actueel is.

Regel het na een overlijden

Eenmalig

€ 125,-

per nalatenschap

Je gaat zelf aan de slag met het afwikkelen van een nalatenschap door gebruik te maken van onze gemakkelijke tool.

Je betaalt dit bedrag éénmalig per nalatenschap. Alle gemakken van de tool zit bij de prijs inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het tarief? Hiernaast geven we antwoord op gerelateerde vragen. Heb je nog een andere vraag over onze werkwijze of over onze tool? Ga dan naar de contactpagina.

Je kunt gemakkelijk betalen door middel van iDeal, via een bank naar keuze.

Nee, we laten geen advertenties toe in onze tool. Afgeleid worden door reclameboodschappen is hinderlijk. Met Doehetzelf Nalatenschap kan je advertentievrij de nalatenschap voorbereiden en afwikkelen.

Op basis van gebruikerswensen blijven we voortdurend doorontwikkelen. Ook veranderingen in de regelgeving en de belastingtarieven zullen we direct doorvoeren. Zonder extra kosten blijft de tool altijd up-to-date.

Na je overlijden voegen we de extra functies toe waarmee je nalatenschap eenvoudig kan worden afgewikkeld. Dan kunnen er berichten worden verzonden om je overlijden te melden en om verzoeken te doen. Ook kan het betalingsverkeer worden bijgehouden en komen er extra overzichten beschikbaar.