Samenwerken

Met Doehetzelf Nalatenschap kunnen nabestaanden gemakkelijk zelfstandig een nalatenschap afwikkelen. Voor een vast bedrag krijgen ze toegang tot een overzichtelijke tool die hun écht helpt met het voltooien van alle stappen. De tool bevat een groeiende database van meer van 3400 bedrijven, waarbij met een druk op de knop het overlijden gemeld kan worden. Ook de boedelbeschrijving, financiële afhandeling en het berekenen van de erfbelasting zijn eenvoudig vanuit één dossier te regelen.

doehetzelf nalatenschap - strip rechter

Unieke aanbieding voor jou als uitvaartverzorger

Wij helpen je graag een stap verder te zetten in de nazorg die je aanbiedt, zodat je van nog grotere betekenis voor nabestaanden kunt zijn. Hiervoor hebben wij twee mooie aanbiedingen:

Brochures met eigen kortingscode
Geheel kosteloos stellen wij brochures, bedrukt met je eigen unieke kortingscode, beschikbaar. Het levert jouw relaties een mooie korting van 10% op.

Benieuwd hoe zo’n brochure eruit ziet? Download hier een voorbeeld brochure. 

Eigen homepage met eigen kortingscode
Wil je nog een grotere sprong maken? Kies dan voor een eigen gepersonaliseerde homepage. De brochures met kortingscode krijg je er ook bij. Hiermee profiteren jouw relaties van maar liefst 20% korting. Stuur jouw relaties naar deze homepage vanaf je eigen website. Bekijk hier een voorbeeld homepage.

Wil je met ons samenwerken? Vul hiernaast jouw keuze van de manier van samenwerken in. We nemen snel contact met je op.

Dit wil jij als uitvaartverzorger toch ook kunnen aanbieden?

Vul onderstaand formulier in om met ons samen te werken en krijg een gepersonaliseerde homepage of brochure, waarmee je jouw klanten kan laten profiteren van een mooie korting.