Zet jouw organisatie die extra stap?

Sinds 2020 overlijden er in Nederland wekelijks ruim 3200 mensen. Maximaal 400 families schakelen vervolgens een erfrechtdeskundige, zoals een notaris, in voor het afwikkelen van de nalatenschap. Alle overige families houden de afwikkeling in eigen hand. Zij laten hooguit een notaris de verklaring van erfrecht opstellen.

Ben jij of jouw organisatie van betekenis voor mensen in hun laatste levensfase of voor families welke afscheid van een dierbare (hebben) moeten nemen? Wij helpen je graag om een extra stap te zetten voor je relaties. Wijs ze als partner op onze tool en help ze op weg.

Kosteloos stellen wij brochures beschikbaar. Fraai bedrukt met je/jullie logo en een kortingscode. Dit levert je relaties een voordeel van tien procent op. Benieuwd hoe zo’n brochure eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld brochure.

Partner worden?

Je wordt partner van Doehetzelf Nalatenschap door hier jouw gegevens achter te laten. We gaan dan snel aan de slag met het drukken van jouw brochures. Deze vallen binnenkort kosteloos bij je op de mat.

Anders

Maximum file size: 3MB

Voorwaarden

Partners verstrekken families de brochure van Doehetzelf Nalatenschap.
Partners gaan akkoord met vermelding op de site van Doehetzelf Nalatenschap.

Voorwaarden
strip rechter